Fish XXL Vélemények, ára a gyógyszertárban

by:

Fish XXL

Fish XXL Vélemények, ára a gyógyszertárban
2.4 (47.06%) 17 votes

Fontos megjegyezni, hogy minden vétkes tudja, hogy sokkal érdekesebb vétkezni, amikor több hal van, még a tengerben is. Sajnos ritka ez az eset az évszakok miatt, a vízszint vagy az időjárási körülmények miatt. Azonban az álmod könnyedén valóra válhat, ha fejlett technológiát használsz, mely lehetővé teszi számodra, hogy még a legkedvezőtlenebb évszakokban is rengeteg halat fogj ki.

Jó horog nélkül a hal kifogása nem egyszerű feladat. Hasonló módon lehet különleges csalink, de nem fogunk semmit se, főleg nyáron, amikor a víz hőmérséklete miatt kevés hal van. Azonba az új és különleges csali Fish XXL segítségével a horgászat egyszerűbb. Ez a termék egy csali aktivátor, mely sok eledellel a halat a helyén tartja. A csali messziről csalogatja a halat, kihasználva éhségüket és a csalihoz vonza őket. Ez könnyebbé teszi a helyzetet a halász számára.

Mi az a Fish XXL?

A Fish XXL egy kifejezetten halcsalogatásra tervezett spray, mely alacsony hőmérsékleti körülmények között a kívánt helyen tartja a halakat. Aeroszolos formátumú, melyet fejtrágyázáshoz használnak. Évek óta hatékony horgászverseny segédeszközként elismert.
Vasarlas Fish XXL 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Hogyan hat a Fish XXL?

A csali Fish XXL egy anyagot tartalmaz, mely megnöveli a halak éhségét. A termék a halakon közvetlenül fiziológiai szinten működik. Továbbá nagyobb távolságból is vonza a halakat és stimulálja a termékben található összetevők aktív beszívódását, így megnöveli a hal érzékenységét az étkezés után. Ez a termék éhségérzetet okoz minden halnál bármilyen időpontban. Ha a vízbe kerül, odavonza az összes halat, így rengeteg halat foghatsz ki. Ez a termék forradalmasította a horgászatot.

A termék nem csupán kezdésként használható horgászásnál kint, kezdő és profi horgászok is használhatják, de az iparban is használják, mert nagyobb halakat is vonz.

A termék bármilyen hőmérsékletű vízben működik. Azonban ha a víz hőmérséklete 10 fokkal csokken, a termék használata lehet nem kifizetődő, mivel ilyen hőmérsékletben a hal nem tudja aktiválni a terméket. A termék feromon alapú, melyek biológiailag aktív anyagok, melyek megváltoztatják az állatok viselkedését, érzelmi és fizikai állapotukat.

Összetevői Fish XXL Mellékhatása

A spray termék a következő természetes összetevőket tartalmazza, melyek vonzák a halakat a jeges vizekben, amikor közepesen illatozik. Veszélytelen, nem szennyezi a tavat:

 • Kígyóhagyma (nagyméretű fokhagyma) – hatékonyan hat a szívre, vérerekre, emésztőrendszerre, utóízzel rendelkezik, a hagyományos hagyma aromájával, egy erőteljes csali a vizek lakóinak, főleg a széles kárászhoz, kiváló kesze, ponty, csuka.
 • Kender olaj – tápanyagban gazdag, tökéletesen stimulálja az emésztést, vonza a keszegeket, harcsákat, bodorkát.
 • Kaffir lime – a thai, maláj, indonéz konyha savanyú ízének forrása, izgatja a ponty, széles kárász és compó receptorait.
 • A tintahal fehérjét az emberi test tökéletesen beszívja, erős hatással van a sügérre, harcsára és a menyhalra.
 • Poliszacharidok, aminosavak – anyagok, melyek nincsenek jelen a téli vízi gerincesekben, szeretik az ízét, nincs káros hatással a testre az eledelben való használat után.
 • Természetes zsírok – a vizek lakóit vonzák (csendes, ragadozó, körültekintő).
Fish XXL hivatalos honlapon

A Fish XXL használatára vonatkozó utasítások

A termék olajban koncentrált feromonokat tartalmaz, melyeken a halak természetesen formálják étrendjüket. A termék spray formátumú. A spray kezelése egyszerűen megérthető és végrehajtható. Mindenféle horgon ajánlott használni, még kenyeren is. Majd csalinként 2-4 alkalommal használja, ha normál halra vadászik. A ragadozók elfogásához 7-8 alkalommal használja a sprayt. Akkor is érdemes használni, ha kifogsz halat, legalább 2 alkalommal.

Hol kapható Fish XXL?

A termék a gyártó hivatalos weboldalán vásárolható meg. Meg kell látogatnod a hivatalos weboldalt és rákattintani a “Megrendelni” gombra. Egy űrlap jelenik meg, ahova be kell írnod a nevedet, elérhetőségedet, címedet és egy ügyfélszolgálatos felveszi veled a kapcsolatot a megrendelésed megerősítéséhez. Feldolgozzák, becsomagolják és futárral kézbesítik a címedre. A kézbesítés alig egy hetet vesz igénybe és fizetni utánvétellel, a helyszínen kell.

A gyártó azt ajánlja, hogy a saját weboldalukon rendeld meg a terméket, hogy elkerüld a hamis termékeket áruló eladókat. Ne feledd, hogy 90 napos garanciát adunk, ha a termék negatívan befolyásolja az egészségedet vagy egyáltalán nem működik. De biztosíthatunk arról, hogy a termék tökéletes és kipróbált.

A Fish XXL ára

A gyártó hivatalos weboldalán a termék ára alacsony. Egy csomag ára csupán 9700 forint, mely fele az eredeti 15 400 Ft-os árnak. Az 50%-os kedvezménynek köszönhetően a termék sok ember számára olcsón és könnyedén hozzáférhető. A fizetés utánvételes fizetéssel történik.

Vélemények Fish XXL

Hassan Flora, 21 éves

Imádok a padon feküdni, azonban a téli szezonban problémás horgászni. Ez tényleg egy probléma számomra és az éttermem nem igazán elég, mert a vásárlóim imádják a padot. Néhány évig így volt, míg múlt szezonban valaki mesélt erről a termékről. Megrendeltem és azonnal teszteltem a terméket. Múlt télen több tucatnyit kaptunk el és az eladások is jobbak voltak. A nyaram is nagyszerű volt. Ennek a terméknek köszönhetően.

Michael Chris, 25 éves

Januárban lehetetlen volt. És így ment mindig is, míg meg nem rendeltem a csali Fish XXL spray aktivátort. Sose hittem, hogy ennyire hatásos lehet, de amikor elkezdtem használni, elfelejtettem, milyen is volt, amikor semmit se fogtam. Ma, amikor csak megyek, óránként 8-10 kilót kifogok. Az energiájukat pazarló halászok számára erősen ajánlom ezt a terméket és a hatékonyságát.

Következtetés

A megfelelő hal elkapása megfelelő eszközöket igényel. Ha a megfelelő eszközt keresed, ezután a horgászat sokkal egyszerűbbé válik. Célszerűen lett kialakítva ez a termék, hogy biztosítsa, hogy el tudod érni a céljaidat. Az egyik legnagyszerűbb dolog, hogy igazán könnyedén használható.
Vasarlas Fish XXL 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

7 Replies to “Fish XXL Vélemények, ára a gyógyszertárban”

 1. Károly Baranyai says:

  Egyet nem értek. Ha a napi kvótát nem tartja be a horgász, akkor hogy hogy nem követ el szabály sértést. Ha valaki piacra horgászik, akkor nyugodtan vonják felelősségre és vegyék el a jegyét egy életre. Vannak olyan ismerőseim, csak messziről akik nem dolgoztak életükben tíz évet összesen és mindig is a szélhámosságból éltek. Többek közt piacra horgásznak és többször voltak horgász szabálysértésért büntetve és mintha mi sem történt volna a mai napig kapnak horgász jegyet. Abszurd az egész. Ha valaki megtanult horgászni, annak nem kell Fish XXL el halat fognia. Röhejes, hogy nálunk mit meg nem lehet tenni büntetlenül!!!

 2. Dr Dézsi Mihály says:

  Komolytalan cég…több mint egy hete megrendeltem…sem üzenet..sem email..ennyit erről

 3. Bakó János says:

  Kb. 1 hónapja rendeltem meg azóta is várom ! Megbízhatatlan oldal!

 4. Joker says:

  Átbaszás az egész biznisz. 1 db 12.700 Ft nem 9.700, mert van posta ktsg., ám ez a weblapon nincs feltüntetve – 3 db esetén 22 ezer csupán a költség. – érdekes, hogy ragadozó, békés, tavi, folyami és tengeri halra egyformán működik. Egyből csomagot akart a fickó rámtukmálni 48 ezerért – szóval énszerintem ez ennyit nem ér – aki nagy halat akar fogni e nélkül is tud.

 5. Istvan nagy says:

  Rendelni szeretnek 2 darab termeket.Fish xxl-bol

 6. Lemhenyi Denes says:

  Nekem egy kerdesem lenne a termekkel kapcsolatbam , mi a sarga es a kek cimkes termek kozott a kulobseg?

 7. ki próbáltam…pénz rablás az egész semmi több……semmit nem ér..jól behúztak 12.900 ft al…köszönöm szépen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *