Fish XXL Vélemények, ára a gyógyszertárban

by:

Fish XXL

Fish XXL Vélemények, ára a gyógyszertárban
2.4 (47.06%) 17 votes

Fontos megjegyezni, hogy minden vétkes tudja, hogy sokkal érdekesebb vétkezni, amikor több hal van, még a tengerben is. Sajnos ritka ez az eset az évszakok miatt, a vízszint vagy az időjárási körülmények miatt. Azonban az álmod könnyedén valóra válhat, ha fejlett technológiát használsz, mely lehetővé teszi számodra, hogy még a legkedvezőtlenebb évszakokban is rengeteg halat fogj ki.

Jó horog nélkül a hal kifogása nem egyszerű feladat. Hasonló módon lehet különleges csalink, de nem fogunk semmit se, főleg nyáron, amikor a víz hőmérséklete miatt kevés hal van. Azonba az új és különleges csali Fish XXL segítségével a horgászat egyszerűbb. Ez a termék egy csali aktivátor, mely sok eledellel a halat a helyén tartja. A csali messziről csalogatja a halat, kihasználva éhségüket és a csalihoz vonza őket. Ez könnyebbé teszi a helyzetet a halász számára.

Mi az a Fish XXL?

A Fish XXL egy kifejezetten halcsalogatásra tervezett spray, mely alacsony hőmérsékleti körülmények között a kívánt helyen tartja a halakat. Aeroszolos formátumú, melyet fejtrágyázáshoz használnak. Évek óta hatékony horgászverseny segédeszközként elismert.
Vasarlas Fish XXL 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Hogyan hat a Fish XXL?

A csali Fish XXL egy anyagot tartalmaz, mely megnöveli a halak éhségét. A termék a halakon közvetlenül fiziológiai szinten működik. Továbbá nagyobb távolságból is vonza a halakat és stimulálja a termékben található összetevők aktív beszívódását, így megnöveli a hal érzékenységét az étkezés után. Ez a termék éhségérzetet okoz minden halnál bármilyen időpontban. Ha a vízbe kerül, odavonza az összes halat, így rengeteg halat foghatsz ki. Ez a termék forradalmasította a horgászatot.

A termék nem csupán kezdésként használható horgászásnál kint, kezdő és profi horgászok is használhatják, de az iparban is használják, mert nagyobb halakat is vonz.

A termék bármilyen hőmérsékletű vízben működik. Azonban ha a víz hőmérséklete 10 fokkal csokken, a termék használata lehet nem kifizetődő, mivel ilyen hőmérsékletben a hal nem tudja aktiválni a terméket. A termék feromon alapú, melyek biológiailag aktív anyagok, melyek megváltoztatják az állatok viselkedését, érzelmi és fizikai állapotukat.

Összetevői Fish XXL Mellékhatása

A spray termék a következő természetes összetevőket tartalmazza, melyek vonzák a halakat a jeges vizekben, amikor közepesen illatozik. Veszélytelen, nem szennyezi a tavat:

  • Kígyóhagyma (nagyméretű fokhagyma) – hatékonyan hat a szívre, vérerekre, emésztőrendszerre, utóízzel rendelkezik, a hagyományos hagyma aromájával, egy erőteljes csali a vizek lakóinak, főleg a széles kárászhoz, kiváló kesze, ponty, csuka.
  • Kender olaj – tápanyagban gazdag, tökéletesen stimulálja az emésztést, vonza a keszegeket, harcsákat, bodorkát.
  • Kaffir lime – a thai, maláj, indonéz konyha savanyú ízének forrása, izgatja a ponty, széles kárász és compó receptorait.
  • A tintahal fehérjét az emberi test tökéletesen beszívja, erős hatással van a sügérre, harcsára és a menyhalra.
  • Poliszacharidok, aminosavak – anyagok, melyek nincsenek jelen a téli vízi gerincesekben, szeretik az ízét, nincs káros hatással a testre az eledelben való használat után.
  • Természetes zsírok – a vizek lakóit vonzák (csendes, ragadozó, körültekintő).
Fish XXL hivatalos honlapon

A Fish XXL használatára vonatkozó utasítások

A termék olajban koncentrált feromonokat tartalmaz, melyeken a halak természetesen formálják étrendjüket. A termék spray formátumú. A spray kezelése egyszerűen megérthető és végrehajtható. Mindenféle horgon ajánlott használni, még kenyeren is. Majd csalinként 2-4 alkalommal használja, ha normál halra vadászik. A ragadozók elfogásához 7-8 alkalommal használja a sprayt. Akkor is érdemes használni, ha kifogsz halat, legalább 2 alkalommal.

Hol kapható Fish XXL?

A termék a gyártó hivatalos weboldalán vásárolható meg. Meg kell látogatnod a hivatalos weboldalt és rákattintani a “Megrendelni” gombra. Egy űrlap jelenik meg, ahova be kell írnod a nevedet, elérhetőségedet, címedet és egy ügyfélszolgálatos felveszi veled a kapcsolatot a megrendelésed megerősítéséhez. Feldolgozzák, becsomagolják és futárral kézbesítik a címedre. A kézbesítés alig egy hetet vesz igénybe és fizetni utánvétellel, a helyszínen kell.

A gyártó azt ajánlja, hogy a saját weboldalukon rendeld meg a terméket, hogy elkerüld a hamis termékeket áruló eladókat. Ne feledd, hogy 90 napos garanciát adunk, ha a termék negatívan befolyásolja az egészségedet vagy egyáltalán nem működik. De biztosíthatunk arról, hogy a termék tökéletes és kipróbált.

A Fish XXL ára

A gyártó hivatalos weboldalán a termék ára alacsony. Egy csomag ára csupán 9700 forint, mely fele az eredeti 15 400 Ft-os árnak. Az 50%-os kedvezménynek köszönhetően a termék sok ember számára olcsón és könnyedén hozzáférhető. A fizetés utánvételes fizetéssel történik.

Vélemények Fish XXL

Hassan Flora, 21 éves

Imádok a padon feküdni, azonban a téli szezonban problémás horgászni. Ez tényleg egy probléma számomra és az éttermem nem igazán elég, mert a vásárlóim imádják a padot. Néhány évig így volt, míg múlt szezonban valaki mesélt erről a termékről. Megrendeltem és azonnal teszteltem a terméket. Múlt télen több tucatnyit kaptunk el és az eladások is jobbak voltak. A nyaram is nagyszerű volt. Ennek a terméknek köszönhetően.

Michael Chris, 25 éves

Januárban lehetetlen volt. És így ment mindig is, míg meg nem rendeltem a csali Fish XXL spray aktivátort. Sose hittem, hogy ennyire hatásos lehet, de amikor elkezdtem használni, elfelejtettem, milyen is volt, amikor semmit se fogtam. Ma, amikor csak megyek, óránként 8-10 kilót kifogok. Az energiájukat pazarló halászok számára erősen ajánlom ezt a terméket és a hatékonyságát.

Következtetés

A megfelelő hal elkapása megfelelő eszközöket igényel. Ha a megfelelő eszközt keresed, ezután a horgászat sokkal egyszerűbbé válik. Célszerűen lett kialakítva ez a termék, hogy biztosítsa, hogy el tudod érni a céljaidat. Az egyik legnagyszerűbb dolog, hogy igazán könnyedén használható.
Vasarlas Fish XXL 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

One Reply to “Fish XXL Vélemények, ára a gyógyszertárban”

  1. Károly Baranyai says:

    Egyet nem értek. Ha a napi kvótát nem tartja be a horgász, akkor hogy hogy nem követ el szabály sértést. Ha valaki piacra horgászik, akkor nyugodtan vonják felelősségre és vegyék el a jegyét egy életre. Vannak olyan ismerőseim, csak messziről akik nem dolgoztak életükben tíz évet összesen és mindig is a szélhámosságból éltek. Többek közt piacra horgásznak és többször voltak horgász szabálysértésért büntetve és mintha mi sem történt volna a mai napig kapnak horgász jegyet. Abszurd az egész. Ha valaki megtanult horgászni, annak nem kell Fish XXL el halat fognia. Röhejes, hogy nálunk mit meg nem lehet tenni büntetlenül!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *