Fish XXL Prospect. Pret si Pareri

by:

Fish XXL

Fish XXL Prospect. Pret si Pareri
4.3 (86.67%) 3 votes

Un aspect important de menţionat este că orice pescar ştie că pescuitul este cel mai distractiv atunci când există mult peşte în apă. Din păcate, acest lucru se întâmplă rar, din cauza sezoanelor, nivelului apei sau a condiţiilor meteorologice. În orice caz, visul dumneavoastră pot deveni realitate dacă folosiţi noua tehnologie avansată, care permite prinderea unui număr mare de peşte chiar şi în cel mai nefavorabil sezon al anului.

Prinderea peştelui nu este o sarcină uşoară fără un o momeală bună. În mod similar, putem dispune de momeală unică, fără a prinde niciun peşte, mai ales în timpul iernii când peştii sunt greu de prins din cauza temperaturii scăzute apei. În orice caz, cu ajutorul prodului nou şi unic, Fish XXL, pescuitul devine mult mai uşor. Acest produs este un activator de momeală care atrage o mulţime de peşti în locul unde pescuiţi. Activatorul de momeală atrage peştii de la mare distanţă într-un singur loc, stimulând-le senzaţia de foame şi atragându-i către momeală. Astfel, totul devine mai uşor şi mai distractiv pentru pescar.

Ce este Fish XXL?

Produsul activator nadă Fish XXL este un spray conceput special pentru atragerea peştilor, menţinându-i în locaţia dorită, chiar şi în apele cu temperaturi scăzute. Produsul este aerosol şi este prezentat sub forma unui recipient special. Metoda a fost recunoscută de mulţi ani ca un instrument eficient în competiţiile sportive de pescuit.
Cumpara Fish XXL cu 50% reducere*pe site-ul official

Cum functioneaza Fish XXL?

Produsul Fish XXL conţine un factor de stimulare a senzaţiei de foame a peştilor. Acest produs acţionează direct la nivelul sistemului nervos al peştilor. De asemenea, atrage peştii de la mare distanţă şi stimulează în mod activ absorbţia ingredientelor din conţinutul produsului, mărind, astfel, senzaţia de foame a peştilor după ingerarea produsului. Acest produs creşte apetitul fiecărui peşte, de fiecare dată când muşcă momeala. Dacă este introdus în apă, produsul atrage peştii la un loc, astfel încât veţi putea prinde un număr mare de peşte. Activator nadă Fish XXL este un produs revoluţionar în industria pescuitului.

Produsul nu este recomandat doar pentru pescuitul recreativ sau profesionist, ci este utilizat şi în scopuri comerciale, datorită capacităţii sale de a atrage un număr masiv de peşte.

Produsul funcţionează eficient indiferent de temperatura apei. În orice caz, dacă temperatura apei scade sub 10 grade, produsul îşi pierde proprietăţile, deoarece peştele nu poate muşca momeala la o temperatură atât de scăzută. Produsul are la bază feromoni – substanţe bioactive produse de organismele vii din mediul înconjurător, care influenţează în mod specific comportamentul, starea fiziologică și emoțională sau metabolismul altor indivizi din aceeaşi specie.

Ingrediente Fish XXL si Compoziție

Produsul sub formă de spray conţine următoarele ingrediente naturale, care atrag peştii chiar şi în condiţii de temperatură scăzută a apei, când simţul mirosului este atrofiat. Este un produs inofensiv pentru sănătatea ecosistemului:

 • Usturoi Gigant (usturoi de dimensiuni mari) – acţionează eficient la nivelul inimii, vaselor de sânge, tractului digestiv; are gust persistent şi miros de ceapă obişnuită; este o momeală puternică pentru vieţitoarele marine, în special pentru caras şi este excelent pentru plătică, crap şi ştiucă;
 • Uleiul de cânepă – foarte nutritiv, stimulează perfect digestia; atrage plătica, somonul şi babuşca;
 • Kaffir lime – ingredient natural cu gust acru folosit în gastronomia Thai, malaeziană şi indoneziană, excită sistemul nervos al crapului şi carasului
 • Proteine de calamari – sunt perfect absorbite la nivelul organismului uman; au un impact puternic asupra comportamentului bibanului, somnului şi sulastrului;
 • Polizaharide, aminoacizi – substanţe care lipsesc din mediul acvatic în timpul iernii, gustul acestora astrage peştii şi nu sunt nocive pentru organism după consum.
 • Grăsimi naturale – atrag toate vieţuitoarele din mediul marin (peşti neprădători, prădători, precauţi).
 • Fish XXL site-ul oficial

Fish XXL: instrucțiuni de utilizare

Produsul conţine feromoni în doze concentrate de ulei, din care peştii îşi iau în mod natural substanţele nutritive. Acest produs este sub formă de spray. Instrucţiunile de utilizare ale spray-ului sunt simple de înţeles şi aplicat. Se recomandă utilizarea pe fiecare momeală, chiar şi în cazul în care folosiţi pâine. Produsul trebuie de 2-4 ori dacă peştele vizat nu este un peşte obişnuit. Pentru a prinde peşti prădători, pulverizaţi produsul de 7-8 ori. De asemenea, produsul trebuie pulverizat de cel puţin 2 ori, chiar dacă peştele este sătul.

De unde poti cumpara Fish XXL in Romania

Produsul poate fi achiziţionat de pe website-ul oficial al producătorului. Tot ce trebuie să faceţi este să accesaţi website-ul offcial şi să apăsaţi butonul “Cumpără Produs”. Veţi fi redirecţionaţi către un formular de comandă, pe care va trebui să-l completaţi cu numele, datele de contact, adresa şi localitatea, după care veţi aştepta pentru a fi contactat de operatorii noştri pentru a confirma comanda. Aceştia vor procesa comanda, o vor ambala şi expedia utilizând serviciul de curierat. Livrarea durează mai puţin de o săptămână, iar plata se face la primirea pachetului.

Producătorul recomandă achiziţionarea produsului de pe website-ul oficial pentru a evita produsele false contrafăcute. Producătorul oferă o garanţie de 90 de zile, în caz că produsul are o acţiune negativă asupra sănătăţii dumneavoastră sau în cazul în care nu funcţionează conform aşteptărilor. Vă asigurăm că produsul a fost testat şi funcţionează perfect.

Pret Fish XXL activator nadă

Atunci când este achiziţionat de pe website-ul oficial al producătorului, produsul are un preţ mic. Preţul unui pachet este de doar 149 ron, la jumătate din preţul original de 298 ron. Reducerea de 50% atrage numeroşi clienţi care pot achiziţiona produsul la un preţ mic şi convenabil. Taxa de livrare este inclusă în preţul produsului. Plata se face în numerar la livrare. Producătorul oferă garanţia banilor înapoi în cazul în care produsul nu funcţionează conform aşteptărilor dumneavoastră.

Pareri despre Fish XXL forum

Hassan Flora, 21 de ani

Îmi place să mă relaxez la plajă, însă problema prinderii peştelui apare în timpul sezonului de iarnă. Aceasta este, într-adevăr, o problemă pentru mine şi pentru restaurantul meu din cauza cantităţii mici de peşte, deoarece clienţii mei iubesc plaja şi preparatele din peşte. Aceste probleme au persistat de-a lungul multor ani, până sezonul trecut când cineva mi-a spus despre acest produs. Am comandat şi testat produsul imediat. Am prins zeci de peşti iarna trecută, iar vânzările au crescut considerabil. Vara, de asemenea, a fost minunată. Datorită acestui produs.

Michael Chris, 25 de ani

Pescuitul în Ianuarie nu era posibil. Şi aşa era şi în restul anului, până când am comandat produsul Fish XLL, un activator de momeală sub formă de spray. Nu am crezut niciodată că poate fi atât de eficient, dar când am început să-l folosesc, am uitat cum să pescuiesc pentru că am petrecut mare parte din viaţa de pescar fără a prinde nimic. Astăzi, oriunde mă duc, am suficient pentru a prinde între 8 şi 10 kg de peşte într-o oră. Pentru pescarii care nu vor să-şi consume inutil energia, recomand acest produs, este extrem de eficient.

Concluzii

Prinderea peştelui necesită instrumente corespunzătoare de pescuit. Dacă sunteţi în căutarea unor instrumente potrivite, acest produs este ideal pentru a face pescuitul mai puţin complicat. Produsul a fost conceput special pentru atragerea peştilor şi pentru a asigura succesul. Un aspect minunat este că acest produs este extrem de uşor de utilizat.
Cumpara Fish XXL cu 50% reducere*pe site-ul official

One Reply to “Fish XXL Prospect. Pret si Pareri”

 1. vasile says:

  Produsul Fish xxl nu este bun de nimic.In data de 29.06.2019 am fost la pescuit si am folosit acest spray miraculos ca sa prind peste.Nu a avut nici un efect.Alti pescari care erau in apropiere prindeau mai bine ca mine ,desi eu foloseam sprayul imbatabil care vi se prezinta.Efectiv nu e bun de nimic,am dat direct si pe rame pe care le omoara in mai putin de un minut.Toata vrajeala din material este o mare minciuna nascocita de cateva persoane ,care administreaza acest produs minune,pentru a se imbogati .
  Si pretul este foarte mare,aceea promotie prezentata ca produsul este redul de la suma de 290 este tot o vrajeala,asa zisa reducere se tot repeta la fiecare doua zile,nu mai vorbim ca pe Ebay produsul costa 20 de dolari,echivalentul a circa 81 lei,suma care contine si transportul produsului,la cei de mai sus o sa platiti si curierul.
  In concluzie nu cumoarati ca sa-i faceti pe altii cu bani si folositi tot nada clasica din mamaliga pentru partidele de pescuit.
  Sper sa nu stergeti mesajul,pentru ca pe agenda sunt numai mesaje pozitive,tot cu directia de promovare a produsului,care nu e bun de nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *