Fish XXL izkušnje, forum, mnenja

by:

Fish XXL

Fish XXL izkušnje, forum, mnenja
5 (100%) 1 vote

Prav tako je pomembno omeniti, da vsak grešnik ve, da je bolj zanimivo grešiti, ko je veliko rib, tudi na morju. Na žalost je to redko zaradi letnih časov, ravni vode ali celo vremenskih razmer. Vendar pa se lahko vaše sanje enostavno uresničijo, če uporabite novo napredno tehnologijo, ki vam omogoča, da ulovite veliko rib tudi v najmanj priljubljenih letnih sezonah.

Lovljenje rib ni lahka naloga brez dobrega trnka. Podobno imamo lahko tudi edinstveno vabo, vendar ne ujamemo ničesar, še posebej poleti, ko so ribe redke zaradi temperatur vode. Vendar pa je z novim in edinstvenim activator lova Fish XXL ribolov veliko lažji. Ta izdelek je aktivator vabe, ki zadržuje ribe v kraju z veliko hrane. Ta aktivator vabe privlači ribe na dolgih razdaljah, jih premami in pritegne v vabo. To bo olajšalo delo ribiču.

Kaj je Fish XXL?

Sprej Fish XXL activator lova je posebej zasnovan za privabljanje rib in jih zadržati  na želenem mestu v razmerah nizke temperature. Oblika sproščanja je aerosol, ki se uporablja za zgornje obleke. Že več let je prepoznan  kot učinkovito orodje na tekmovanjih za ribolov.
Kupi Fish XXL z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kako deluje Fish XXL?

Fish XXL vsebuje dejavnik, ki povečuje lakoto za ribe. Ta izdelek deluje neposredno z ribami na fizioloških ravneh. Prav tako privlači ribe z večje razdalje in spodbuja aktivno absorpcijo sestavin, vsebovanih v izdelku in s tem povečuje občutek rib po obroku. Ta izdelek prinaša željo po jedi vsakega ribe kadarkoli. Če ga damo v vodo, ribe združi skupaj, tako da jih lahko ulovite v velikem številu. Ta izdelek je revolucioniral ribolov. Izdelek se ne uporablja samo za ribe, medtem ko ste na prostem in ribiče na amaterski ali poklicni ravni, vendar se uporablja tudi v celotni industriji, ker privlači tudi velike ribe.

Izdelek deluje pri vseh temperaturah vode. Če pa se temperatura vode zmanjša za 10 stopinj, uporaba izdelka verjetno ne bo prinesla rezultatov, ker ribe pri tako nizki temperaturi ne morejo zaznati izdelka. Izdelek temelji na feromonih, ki so biološko aktivne snovi, ki spreminjajo vedenje, čustva in fizično stanje živali.

Sestavine Fish XXL

Sprej je sestavljen iz naslednjih naravnih sestavin, ki pritegnejo ribe v ledeno vodo, ko diši povprečno. Je neškodljiv in ne onesnežuje ribnika:

  • Rocambole (česen velike velikosti) – učinkovito vpliva na srce, krvne žile, prebavni trakt; ima okus, aromo navadne čebule; močna vaba za vodna bitja, še posebej za križevega krapa, soma, orade, ščuke;
  • Konopljino olje – zelo hranljivo, odlično stimulira prebavo; privlači krapa, soma, ščuko;
  • Kombava – vir kislosti okusa tajske, malajske, indonezijske kuhinje, vznemirja krape in ostale ribe;
  • Lignjevi protein so popolnoma absorbirani v človeško telo; ima močan vpliv na krapa, soma, burbota;
  • Polisaharidi, aminokisline – snovi, ki pozimi primanjkujejo v vodi, ribam je všeč okus, po uporabi v hrani ni škodljivega učinka;
  • Naravne maščobe – privablja vsa vodna bitja (mirna, plenilska, previdna).
  • Kupi Fish XXL z 50% popustom*na uradni spletni strani

Navodila za uporabo Fish XXL

Izdelek vsebuje feromone, ki so koncentrirani v oljih, na katerih ribe naravno tvorijo njihove hranilne snovi. Ta izdelek je na voljo kot sprej. Navodila za uporabo spreja so enostavna za razumevanje in izvajanje. Priporočamo, da ga uporabite na vsakem trnku, tudi če je bil gor samo kruh. Nato uporabite pršilo 2 do 4 krat na vabi, če lovite navadne ribe. Če želite ujeti plenilce, morate razpršiti 7 do 8-krat. Vsaj 2x posprejajte tudi, če ste ujeli ribo.

Kje kupiti Fish XXL v Slovenija

Izdelek lahko kupite na uradni spletni strani proizvajalca. Obiskati morate uradno spletno stran in klikniti gumb “Kupi izdelek”. Preusmerjeni boste na obrazec, kjer morate vnesti vaše ime, kontakt, naslov in lokacijo ter počakati na klic naših operaterjev, da potrdite vaše naročilo. Obdelali ga bodo, zavili in poslali z kurirsko pošto na vašo lokacijo. Dostava traja manj kot teden dni in plačilo je opravljeno ob prejemu naročila.

Proizvajalec vam priporoča, da kupite na svoji spletni strani in tako preprečite nakup ponarejenega izdelka pri ponarejevalcih. Ne pozabite, da zagotovljamo 90-dnevno povračilo kupnine, če izdelek negativno reagira na vaše zdravje ali ne deluje v celoti. Zagotavljamo vam, da je izdelek popolen in da je bil preizkušen.

Fish XXL cena

Cena tega izdelka na spletni strani proizvajalca je izjemno poceni. Cena enega paketa znaša samo 49 EUR, kar je pol cene od prvotne cene, ki je bila 98 EUR. 50-odstotni popusti omogočajo dostop do predmeta poceni. Stroški dostave so vključeni v ceno, zaradi česar ni potrebno doplačilo. Plačilo se opravi v gotovini ob dostavi. Če izdelek ne deluje v skladu z vašimi pričakovaju, dobite denar nazaj v polnem znesku.

Mnenje Fish XXL Izkušnje

Hassan Flora, 21 let

Obožujem počivanje na klopi, vendar je težava loviti ribe v zimski sezoni. To mi predstavlja resen problem, saj v moji restavracija stranke obožujejo ribe. Bilo je nekaj let nazj, ko mi je nekdo povedal o tem izdelku. Takoj sem naročil in testiral izdelek. Zadnjo zimsko sezono smo ujeli na desetine rib, prodaja pa je bila veliko boljša. Moje poletje je bilo tudi super. Zahvaljujoč temu izdelku.

Michael Chris, 25 let

V januarju nisem mogel ničesar ujeti. Skoraj vedno je bila situacija podobna, dokler nisem naročil activator lova Fish XXL pršila. Nikoli nisem mislil, da bo imelo tak učinek. Ko pa sem ga začel uporabljati, sem bil zmeden kaj naj lovim, saj večino svojega življenja nisem ujel ničesar. Danes, kamorkoli pridem, imam dovolj časa, da ujamem od 8 do 10 kg v eni uri. Ribičem, ki drugače samo trošijo svojo energijo, zelo priporočam ta izdelek in njegovo učinkovitost.

Zaključek

Ujem prave ribe zahteva primerno napravo. Če poiščete ustrezno napravo, boste zagotovo ugotovili, da je ribolov postal manj zapleten. Izdelek je bil zasnovan z namenom, da bi zagotovili doseganje vaših ciljev. Ena od odličnih lastnost izdelka je to, da je zelo preprost za uporabo.
Kupi Fish XXL z 50% popustom*na uradni spletni strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *