Fish XXL κριτικες. Τιμή στην φαρμακει

by:

Fish XXL

Fish XXL κριτικες. Τιμή στην φαρμακει
5 (100%) 1 vote

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε κάτι που γνωρίζουν όλοι οι ψαράδες, ότι είναι πιο ενδιαφέρον να ψαρεύεις όταν υπάρχουν πολλά ψάρια. Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει πάντα εξαιτίας των εποχών, όταν η στάθμη του νερού ανεβαίνει ή αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες. Παρόλα αυτά, το όνειρο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν χρησιμοποιήσετε την καινούρια τεχνολογία που σας επιτρέπει να πιάσετε πολλά ψάρια ακόμα και τις πιο δύσκολες εποχές του χρόνου.

Το να πιάσετε ένα ψάρι δεν είναι εύκολο χωρίς το κατάλληλο αγκίστρι. Επίσης πρέπει να έχετε το κατάλληλο δόλωμα αλλά να μην πιάσετε τίποτα, ιδιαίτερα το καλοκαίρι όταν τα ψάρια είναι λίγα εξαιτίας της ζέστης. Τώρα όμως με το νέο και μοναδικό ενεργοποιητής ψαρέματος Fish XXL, το ψάρεμα είναι ευκολότερο. Αυτό το προϊόν δρα σαν δόλωμα και προσελκύει ψάρια από μακρινές αποστάσεις. Αυτό κάνει το ψάρεμα πολύ ευκολότερο.

Πώς το Fish XXL

Το σπρέι Fish XXL έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δελεάζει τα ψάρια κρατώντας τα στην επιθυμητή θέση ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Έχει την μορφή αεροζόλ και έχει αναγνωριστεί σαν ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο σε διαγωνισμούς ψαρέματος για αρκετά χρόνια.
Αγορά Fish XXL με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Πώς λειτουργεί το Fish XXL

Το ενεργοποιητής ψαρέματος Fish XXL περιέχει έναν παράγοντα που αυξάνει την πείνα των ψαριών. Αυτό το προϊόν στοχεύει κατευθείαν σε φυσιολογικούς παράγοντες των ψαριών. Προσελκύει επίσης τα ψάρια από μακρινή απόσταση και προκαλεί την ενεργή απορρόφηση των συστατικών που περιέχονται σε αυτό και κάνει τα ψάρια να θέλουν να τρέφονται συνεχώς συγκεντρώνοντας τα όλα σε μια περιοχή. Το ρίχνετε στο νερό και αυτό προσελκύει μεγάλους αριθμούς ψαριών. Αυτό το προϊόν έχει φέρει επανάσταση στο ψάρεμα.

Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται στην αρχή είτε από ερασιτέχνες είτε από επαγγελματίες ψαράδες επειδή προσελκύει και μεγάλα ψάρια.

Δουλεύει σε οποιαδήποτε θερμοκρασία. Παρόλα αυτά, αν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 10 βαθμούς, ίσως είναι πιο δύσκολο να προσελκύσει μεγάλο αριθμό ψαριών. Το προϊόν αυτό βασίζεται σε φερομόνες οι οποίες είναι βιολογικά ενεργές και αλλάζουν την συμπεριφορά των ζώων.

Συστατικά του Fish XXL. Παρενεργειες

Αυτό το προϊόν αποτελείται από τα ακόλουθα συστατικά τα οποία προσελκύουν τα ψάρια. Είναι αβλαβές και δεν μολύνει το νερό:

  • Σκόρδο – επηρεάζει την καρδιά, τα αιμοφόρα αγγεία και το πεπτικό σύστημα. Έχει δυνατή γεύση και άρωμα. Αποτελεί ένα ισχυρό δόλωμα για τα ψάρια ιδιαίτερα για τους κυπρίνους, τους σπάρους και τους λούτσους
  • Λάδι κάνναβης – πολύ θρεπτικό και διεγείρει την πέψη, προσελκύει σπάρους, γατόψαρα και γόπες
  • Kafir λάιμ – έχει ξινή γεύση και χρησιμοποιείται στην Ταϋλανδέζικη και Ινδονησιακή κουζίνα προσελκύει κυπρίνους και γλήνια
  • Πρωτεΐνη από καλαμάρι – απορροφάται τέλεια από το σώμα και επηρεάζει τα γατόψαρα, τις πέρκες και τις λότες
  • Πολυσακχαρίτες και αμινοξέα – ουσίες τις οποίες χρειάζονται τα θαλάσσια σπονδυλωτά τους χειμώνες και τους αρέσουν πολύ. Δεν έχει βλαβερές επιπτώσεις στο σώμα
  • Φυτικά λίπη – προσελκύουν όλους τους θαλάσσιους κατοίκους.
  • Αγορά Fish XXL με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Οδηγίες για τη χρήση του Fish XXL

Το προϊόν αυτό περιέχει φερομόνες που συγκεντρώνονται σε έλαια από τα οποία παίρνουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα ψάρια. Έχει την μορφή σπρέι και οι οδηγίες χρήσης είναι απλές. Προτείνουμε να το χρησιμοποιείται σε κάθε αγκίστρι. Απλά ψεκάζεται 2- 4 φορές το κάθε δόλωμα αν ψαρεύετε μικρά ψάρια και 7-8 αν θέλετε να πιάσετε μεγάλα ψάρια.

Πώς να αγοράσετε Fish XXL στην Ελλάδα

Η αγορά του προϊόντος μπορεί να γίνει από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα και να επιλέξετε “Αγορά τώρα”. Θα ανακατευθυνθείτε σε μια φόρμα στην οποία θα χρειαστεί να συμπληρώσετε το όνομα σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, την διεύθυνση σας και την πόλη διαμονής σας και στην συνέχεια ένας τηλεφωνητής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την παραγγελία. Θα γίνει επεξεργασία της παραγγελίας σας και στην συνέχεια θα σας αποσταλεί στο σπίτι σας. Η παράδοση απαιτεί λιγότερο από μια εβδομάδα και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή.

Ο κατασκευαστής συνιστά να το αγοράσετε από την επίσημη ιστοσελίδα για να αποφύγετε απομιμήσεις. Μην ξεχνάτε ότι δίνουμε εγγύηση 90 ημερών αν δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλετε. Να είστε σίγουροι ότι το προϊόν είναι αποτελεσματικό και δοκιμασμένο.

Τιμή του Fish XXL στην φαρμακει

Η τιμή του προϊόντος από την επίσημη ιστοσελίδα του είναι φτηνή. Κοστίζει μόνο 49 EUR το μισό δηλαδή από την αρχική του τιμή των 98 EUR. Η έκπτωση 50% το κάνει προσιτό σε περισσότερους ανθρώπους. Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνονται στην τιμή. Υπάρχει εγγύηση επιστολής χρημάτων σε περίπτωση που δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Σχολια Fish XXL κριτικες

Κώστας, 21 χρονών

Μου αρέσει να κάθομαι στο παγκάκι και να ψαρεύω αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο να ιάσω ψάρια το χειμώνα. Πριν από λίγα χρόνια δοκίμασα αυτό το προϊόν και το δοκίμασα. Κατάφερα να πιάσω πολλά ψάρια και το χρησιμοποίησα και το καλοκαίρι.

Μιχάλης, 25 χρονών

Ήταν αδύνατο τον Ιανουάριο. Μέχρι που παρήγγειλα το Fish XXL. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο αποτελεσματικό αλλά όταν ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ δεν μπορούσα να φανταστώ πόσα ψάρια θα έπιανα. Τώρα μπορώ εύκολα να πιάνω ψάρια 8-10 κιλών χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σύνοψη

Το ψάρεμα απαιτεί τα κατάλληλα εργαλεία και το ενεργοποιητής ψαρέματος Fish XXL είναι ένα από αυτά. Θα κάνει το ψάρεμα πιο απλό και θα πετύχετε τους στόχους σας. Είναι πραγματικά εύκολο στην χρήση.
Αγορά Fish XXL με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *