Fish XXL gdje kupiti, cijena u ljekarnama

by:

Fish XXL

Fish XXL gdje kupiti, cijena u ljekarnama
5 (100%) 1 vote

Također je važno napomenuti da svaki grešnik da da je zanimljivije griješiti gdje ima ribe, čak i na moru.  Nažalost, to je rijetko slučaj zbog godišnjih doba, razine vode, pa čak i vremenskih prilika. Međutim, vaši se snovi lako mogu ostvariti ako koristite naprednu tehnologiju koja vam omogućuje da uhvatite mnogo ribe čak i u najomraženijem godišnjem dobu.

Hvatanje ribe nje lak zadatak bez dobre kuke. Slično tome, možemo imati jedinstven mamac, a ne uhvatiti ništa, posebno ljeti kada su ribe oskudne zbog temperature vode. Međutim, s novim i jedinstvenim Fish XXL aktivator za ribe, ribolov je lakši. Ovaj proizvod je activator mamaca koji privlači ribe na mjestu gdje ima puno hrane. Ovaj aktivator privlači ribu s velike udaljenosti, potiče im glad i privlači ih mamcu, što ribarima uvelike olakšava posao.

Što je Fish XXL?

Fish XXL sprej je posebno dizajniran za mamljenje riba, zadržavanje istih na željenom mjestu u uvjetima niste temperature. Oblik otpuštanja je aerosol koji je korišten kao gornji sloj. Prepoznat je kako učinkovit alat u ribolovnim natjecanjima već nekoliko godina.
Kupiti Fish XXL s 50% popusta*na službenoj web stranici

Kako funkcionira Fish XXL?

Aktivator za ribe Fish XXL sadrži factor koji kod riba povećava glad. Ovaj proizvod direktno djeluje na ribe na fiziološkoj razini. Također privlači ribu s veće udaljenosti I potiče aktivnu apsorpciju sastojaka koji se nalaze u proizvodu, čime kod riba pojačava osjete nakon obroka. Ovaj proizvod ribama daje želju za jelom u bilo koje vrijeme. Ubavi ga se u vodu, on svojim djelovanjem privuče ribe koje se mogu tada uhvatiti u velikom broju. Ovaj proizvod revolucionizirao je ribolov.

Ovaj proizvod se ne koristi samo kao starter za ribe na otvorenom, već i u amaterskom ili profesionalnom ribolovu, no koristi se u industriji budući da privlači velik broj riba.

Proizvod djeluje na bilo kojoj temperature vode. Međutim, ako temperature vode padne za 10 stupnjeva, vjerojatno se neće isplatiti koristiti ovaj proizvod jer riba na tako niskoj temperature nije u mogućnosti pokrenuti njegovo djelovanje. Proizvod se temelji na feromonima, koji su biološki aktivne tvari koje mijenjaju ponašanje, emocije i fizičko stanje životinja.

Sastav Fish XXL

Sprej proizvoda sastoji se od sljedećih prirodnih sastojaka koji privlače ribu u ledenoj void kada osjeti miris. Bezopasan je, ne šteti ribnjacima:

 • Rocambole (jako veliki češnjak) – učinkovito utječe na srce, krvne žile, probavni trakt; ima okus koji ostaje u ustima, aromu običnog luka; snažan mamac za stanovnike vodenih staništa, posebice križastog šarana, štuke, smuđa;
 • Ulje kute – vrlo hranjivo, savršeno stimulira probavni trakt; privlači orkinje, soma, žutoperke;
 • Kafir limete – izvor kiselkastog okusa tajlandske, malazijske, indonezijske kuhinje, privlači šarana, križastog šarana, te receptore linjaka;
 • Ljudsko tijelo savršeno apsorbira protein lignje; ima snažan utjecaj na smuđa, soma, manić;
 • Polisaharidi, aminokiseline – tvari koje nedostaju u vodenim stvorenjima zimi, sviđa im se okus, nema štetan utjecaj na tijelo nakon uporabe u prehrani;
 • Prirodne masti – privlače sve stanovnike vodenih staništa (mirne, grabežljivce, oprezne).
 • Kupiti Fish XXL s 50% popusta*na službenoj web stranici

Upute za uporabu Fish XXL

Proizvod sadrži feromone koji su koncentrirani u uljima iz kojih riba prirodno izvlači svoje hranjive tvari. Ovaj proizvod je u obliku spreja. Upute za samo korištenje spreja su razumljive i jednostavne za uporabu.  Preporučujemo korištenje na svakoj udici, čak i ako se radi samo o kruhu. Posprejate 2 do 4 pua mamac, ako vam je žrtva normalna riba. Da biste uhvatili predatora, trebate mamac posprejati bare 7 do 8 puta. Sprej bi trebalo koristiti I kada uhvatite ribu, barem 2x.

Gdje kupiti Fish XXL u Hrvatski i ljekarnama

Proizvod se može kupiti na službenoj web stranici proizvođača . Sve što morate napraviti jest posjetiti službenu web stranicu I kliknuti gumb “Kupi proizvod”. Preusmjerit će vas se na obrazac gdje ćete morati ispuniti svoje ime, kontakt, adresu i lokaciju, te pričekati poziv naših operatera da potvrdite svoju narudžbu. Oni će narudžbu obraditi, zapakirati i poslati na vašu lokaciju. Dostava traje manje od tjedan dana, a uplata je po primitku paketa.

Preporuka proizvođača jest da se kupuje sa službene stranice kako bi se izbjegli lažni proizvodi i prijevare. Imajte na umu da dajemo jamstvo od 90 dana ako proizvod negativno djeluje na vase zdravlje ili ne djeluje u potpunosti. Međutim, uvjeravamo vas da je proizvod savršen i da smog a isprobali.

Fish XXL cijena

Ciijena ovog proizvoda sa službene stranice proizvođača je dosta niska. Cijena jednog pakiranja je u vrijednosti samo 350 kuna, što je 50% originalne cijene koja je iznosila 700 kuna. Ovaj popust čini ovaj proizvod pristupačnijim i povoljnijim. Dostava je uključena u cijenu, što ju zapravo čini besplatnom. Uplata se vrši po primitku proizvoda. Novac vraćamo u punom iznosu ako proizvod ne radi prema vašim očekivanjima.

Mišljenja Fish XXL Forum

Hassan Flora, 21 godina

Volim odmarati na klupi, međutim problem je uhvatiti ribu tijekom zime. Za mene je to uistinu velik problem budući da restorani tada puno traže, a gosti isto tako jako vole sjediti I odmarati na klupi. Tako se to protezalo godinama dok mi netko prošle godine nije spomenuo ovaj proizvod. Naručio sam ga i odmah isprobao. Prošle smo zime uhvatili dosta ribe i prodaja je time samo porasla. Ljeta mi također idu sjajno. Sve to zahvaljujući ovom proizvodu.

Michael Chris, 25 godina

U siječnju je naprosto bilo nemoguće. I moj je život bio više manje svoje dok nisam naručio aktivator za ribe Fish XXL, aktivator u spreju. Nisam ni sanjao da bi mogao biti tako učinkovit, ali kada sam ga počeo koristiti, shvatio sam da sam već i zaboravio pecati budući da već dugo nisam ništa uhvatio. Danas, gdje god odem, imam dovoljno za uhvatiti 8 do 10 kg na sat. Za ribara koji samo uništava svoju energiju, uistinu preporučam ovaj proizvod i njegovu učinkovitost.

Zaključak

Uhvatiti pravu ribu zahtjeva odgovarajuću opremu. Ako tragate za istom, shvatit ćete koliko će vam ribolov postati draži i manje kompleksan. Dizajniran je u skladu s ovim proizvodom, kako bi garantirao da možete postići svoje ciljeve. Jedna od odličnih stvari jest da je uistinu jednostavan za korištenje.
Kupiti Fish XXL s 50% popusta*na službenoj web stranici

One Reply to “Fish XXL gdje kupiti, cijena u ljekarnama”

 1. Miro says:

  Could You please change Croatian flag on Your web site??

  Croatian flag changed 1992 Year!!

  Thanks a lot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *